Εκτυπωσεισ – φωτοτυπιεσ

εκτυπωση, σκαναρισμα και αντιγραφη καθε ειδους αρχειου

αμεσες εκτυπωσεις

γρηγορη εκτυπωση και υψηλη ποιοτητα, προσφερουμε ψηφιακες λυσεις που ικανοποιουν τις αναγκες σας.

Προσωποποιημενες εκτυπωσεισ

απο Καρτες μεχρι και εργα τεχνης, εξατομικευμενα για να αντανακλουν το δικο σας στυλ.

φωτοτυπιες

Ανακαλυψτε την υψηλης ποιοτητας εκτυπωση φωτοτυπιων, προσφεροντας λυσεις που ξεπερνουν τις προσδοκιες σας.

εγχρωμες εκτυπωσεις, ολων των μεγεθων

επαγγελματικες καρτες και φυλλαδια

προωθητικο υλικο

Ενισχύστε το επαγγελματικό σας ύφος με τις εξατομικευμένες εκτυπώσεις μας για κάρτες επαγγελματικής επαφής και φυλλάδια προώθησης. Κομψές λύσεις που θα ξεχωρίσουν σε κάθε επαγγελματική σας παρουσία

Εκτυπωσεις σε χαρτι και καμβα

εκτυπωσεις μεγαλων μεγεθων

Ανακαλύψτε τη δύναμη των μεγάλων εκτυπώσεων. Από ασπρόμαυρες ή εγχρωμες εκτυπώσεις σχεδίων πλάτους έως 1,07 μέτρα, μέχρι αφίσες υψηλής ανάλυσης και εκτυπώσεις σε καμβά, παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις για να δώσετε ζωή στις ιδέες σας, με απόλυτη ποιότητα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ψηφιοποιηση εγγραφων

σαρωση

Ανακαλύψτε την κορυφαία μας λύση σάρωσης εγγράφων, που προσφέρει αξιόπιστη και εξειδικευμένη υπηρεσία για κάθε μέγεθος εγγράφου, από το Α4 έως διαστάσεις μεγάλων σχεδίων. Διατηρούμε τη λεπτομέρεια και την ακρίβεια, προσφέροντάς σας αποτελεσματική διαχείριση και ευκολία στη διατήρηση των εγγράφων σας.

Αναπαραγωγη βιβλιων

βιβλιοδεσια

Επωφεληθείτε  από τις υπηρεσίες αναπαραγωγής και βιβλιοδεσίας μας για πτυχιακές, διπλωματικές εργασίες και βιβλία. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις και διάφορες λύσεις βιβλιοδεσίας, εγγυώμενες να αναδείξουν το περιεχόμενο σας με επαγγελματική αισθητική και αντοχή στον χρόνο.