Στη σημερινή εποχή, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αλλά και επιχειρήσεις, προσπαθούν να μετακινήσουν όλα τους τα έγγραφα από την αναλογική, χειρόγραφη μορφή, σε ψηφιακή.

Υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για να γίνει κάτι τέτοιο όπως ότι μπορείτε να έχετε τα έγγραφά σας πάντα διαθέσιμα από οπουδήποτε, να εξοικονομήσετε χώρο, να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητά σας, κ.α.

Εδώ σας δίνουμε 6 πολύ σημαντικούς λόγους που πρέπει να εξετάσετε ώστε να μετατρέψετε σήμερα κιόλας τα έγγραφά σας σε ψηφιακά!

Εξοικονόμηση χώρου

Ο διαθέσιμος χώρος είναι πολύ σημαντικός σε κάθε χώρο γραφείου. Κάθε παραπάνω τετραγωνικό κοστίζει. Σκεφθείτε να μην είχατε καθόλου χαρτιά και έγγραφα στο γραφείο σας, πόσο μικρότερο θα μπορούσε να είναι και πόσα χρήματα θα είχατε γλιτώσει από το ενοίκιο ενός μικρότερου χώρου.

Με την μετατροπή των εγγράφων σας σε ψηφιακή μορφή μπορείτε να χωρέσετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα σε ένα μόνο usbstickή να τα έχετε διαθέσιμα στο cloudγια πρόσβαση από παντού.

Βελτιώστε την αποτελεσματικότητά σας

Όταν αναζητάτε χειρόγραφα έγγραφα μπορεί να σας πάρει αρκετές ώρες για να βρείτε αυτό που ψάχνετε όπως ένα παλιό τιμολόγιο προμηθευτή, μια κάρτα εγγύησης, κ.α.

Με την ψηφιοποίηση των εγγράφων και με την σωστή κατηγοριοποίηση, η αναζήτηση είναι μόλις ένα κλικ μακριά!

Πιο εύκολη πρόσβαση από παντού

Έχοντας τα αρχεία σας σε ψηφιακή μορφή, μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να έχετε πρόσβαση σε αυτά με μόνο ένα κλικ! Αν πάλι ανεβάσετε τα ψηφιακά σας έγγραφα στο cloud, τότε μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε στον κόσμο και σε οποιαδήποτε συσκευή όπως tablet, mobile, pc, κ.α.

Μεγαλύτερη ασφάλεια

Τα ψηφιακά έγγραφα προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια έναντι των χαρτιών. Τα έγγραφα σε χαρτιά έχουν πολύ μεγάλο κίνδυνο να καταστραφούν σε μια ενδεχόμενη φωτιά ή πλημμύρα.

Επίσης όταν αποθηκεύετε έγγραφα σε έναν χώρο γραφείου, αυτά αυτόματα εκτίθενται και σε περίπτωση ληστείας ή παραβίασης του χώρου, μπορεί να τα χάσετε όλα.

Η σάρωση και η αποθήκευση των εγγράφων σε ψηφιακή μορφή στον υπολογιστή σας ή στο cloud, καθιστά τα έγγραφά σας 100% ασφαλή έναντι φυσικών ή άλλων ζημιών.

Καλύτερος έλεγχος των πελατών

Όταν η επιχείρησή σας είναι πλέον ψηφιακή και όλα τα έγγραφα είναι digital, τότε έχετε πολύ καλύτερο έλεγχο σχετικά με τις καρτέλες πελατών, ποιος χρωστάει και πότε πρέπει να πληρώσει.

Αν σημειώνατε τις απαιτήσεις από κάθε πελάτη σε ένα απλό χαρτί τότε θα ήταν ιδιαίτερα χρονοβόρα να βρίσκετε κάθε μήνα ποιος πελάτης πρέπει να πληρώσει τι!
Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων

Ο χρόνος είναι χρήμα οπότε η οποιαδήποτε εξοικονόμηση χρόνου, αυτόματα σημαίνει και εξοικονόμηση χρήματος.

Με την ψηφιοποίηση των εγγράφων σας κερδίζετε πολύτιμο χρόνο που μπορείτε να τον αφιερώσετε σε άλλες εργασίες της εταιρείας σας και όχι καταγράφοντας και αναζητώντας πληροφορίες σε αναλογικά μέσα και έγγραφα.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα οφέλη που έχουν αποκτήσει εκατοντάδες πελάτες μας με την ψηφιοποίηση των εγγράφων τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν παρουσία και μάθετε πως να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα και να κάνετε τη δουλειά σας εύκολα και γρήγορα από παντού!